Dezinfecție

Decontaminăm spațiile de lucru și mai ales cele locuite, pentru a vă proteja sănătatea, neutralizând principalii agenți patogeni.

Dezinsecție

Vă ajutăm să scăpați de insectele nedorite, purtătoare de germeni paogeni și să prevenim împreună reapariția acestora prin mijloace specifice, cu substanțe sigure și eficiente.

Deratizare

Rozătoarele pot fi drăgălașe privite de la distanță, sau la televizor, însă în gospodăria sau locul dumneavoastră de muncă vă produc daune și sunt totodată purtătoare de germeni patogeni. Haideți să îi ținem sub control strict!

De ce noi

Suntem o echipă de profesioniști responsabili, cu peste 20 ani de experiență dovedită în domeniul DDD.

Serviciile oferite sunt cele mai bune de pe piață, personalizate în funcție de nevoile fiecărui client și prestate la prețuri foarte avantajoase, iar echipamentele și substanțele folosite sunt de ultimă generație.

Testați-ne și vă veți convinge!

Servicii Profesionale DDD

Dezinsecția, Dezinfecția și Deratizarea oricăror tipuri de spații utile, de la apartamentele persoanelor fizice și până la birourile sau depozitele firmelor, hoteluri, restaurante și orice alte feluri de spații interioare sau exterioare.

Servicii cu Satisfactie Garantata indiferent de dimensiunea acestora. Echipele noastre sunt gata să rezolve orice problemă în acest domeniu.

Standarde certificate ISO

Aplicăm standarde etice și profesionale ridicate la nivelul tuturor componentelor activității noastre.

Sistemele de management al calității implementate și menținute de-a lungul activității noastre de peste 20 ani, dovedesc preocuparea noastră constantă pentru prestarea către clienți a serviciilor de calitate superioară.

ani experiență

zile garanție la Deratizare

zile garanție la Dezinsecție

Substanțe sigure

Serviciile prestate sunt efectuate cu substanțe de ultimă generație, sigure în utilizare, stabile chimic și biodegradabile, autorizate si omologate în România de către Ministerul Sănătății și Familiei, Institutul de Sănătate Publică, în conformitate cu legislația UE. Pentru protecția animalelor de companie, substanțele pentru deratizare sunt amplasate în stații speciale de intoxicare ce permit accesul doar pentru dăunători.

Produsele noastre sunt avizate pentru profilaxia sanitar- umană de către Institutul de Sănătate Publică, fiind produse pesticide şi raticide din grupele I – IV de toxicitate.

Echipamente performante

Echipamentele și aparatura utilizată de către echipele noastre de intervenție sunt de ultimă generație, deosebit de performante și foarte eficiente (nebulizatoare ULV, termonebulizatoare, Echipamente de ultima generatie capcane pentru dăunători, stații de intoxicare).

Personalul care utilizează aceste echipamente este selectat cu atenție, școlarizat și verificat periodic.

Garanție pentru lucrări

Cu deplină încredere în calitatea propriilor servicii prestate cu asigurarea unui control riguros al calității și asigurarea eficienței, oferim garanție de 180 zile pentru serviciile de deratizare și 30 zile pentru serviciile de dezinsecție.

Aveți nevoie de o estimare a serviciilor ?

Cu un simplu click pe butonul alăturat, trimiteți online formularul completat și vă vom contacta noi pentru o evaluare gratuită a serviciilor solicitate.

“ Personalul atent selecționat și verificat, atestat pentru prestări servicii de curățenie, da dovadă de profesionalism în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, nu au fost abateri de la normele interne de conduită. ”


Troneci Constantin
Șef Serviciu Tehnic la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”M.S. Curie”

“ Allchim Co S.A și-a executat serviciile cu profesionalism, seriozitate și calitate, îndeplinind obligațiile contractuale în termenele stabilite.”


Conf. Dr. Paulina Atanasiu
Director la Universitatea din București – Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”

“ Personalul implicat în derularea contractului, atent selecționat și verificat, atestat pentru prestări servicii de D.D.D., a dat dovadă de profesionalism în îndeplinirea sarcinilor de serviciu.”


Cecilia Dumitrescu
Administrator la Școala Gimnazial „Uruguay”

“ Serviciile au fost executate cu profesionalism. Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani recomandă firma Allchim Co S.A. ca fiind o firma serioasă, operativă și cu rezultate foarte bune în domeniu. ”


Ing. Mocanu Laurențiu
Director al D.D.S.P. Focșani

“ Putem afirma că societatea Allchim Co S.A. și-a executat serviciile cu profesionalism, seriozitate și calitate, îndeplinind obligațiile contractuale în termenele stabilite, fără a consemna aplicarea de penalități.”


Anghel Florea
R.A. Tehnologii pentru Energia Nucleară, Suc. I.C.N. Pitești