Servicii de Curățenie

ALLCHIM CO S.A, încă din 2004, a dezvoltat și dezvoltă un departament specializat pe, servicii profesionale de curățenie pentru spații de locuit, spații de birouri și spații industriale, curățenie după constructor sau după zugrav, curățenie generală, curățenie periodică, spălat covoare și mochete, spălat draperii și suprafețe vitrate, întreținere și amenajare spații verzi și alte servicii specializate de curătenie.

Suntem în măsură să oferim soluţii pentru toate problemele ridicate de complexitatea activităţii de curăţenie în funcţie de mediu, varietatea suprafeţelor de curăţat, diversitatea materialelor de întreţinut, toate acestea cu respectarea standardelor de calitate impuse de standardele comunitare şi naţionale în vigoare.

Serviciile şi produsele oferite de firma noastră sunt profesionale, sunt de calitate și respectă mediul înconjurator, ceea ce atrage aprecierea beneficiarilor noștri.

Pentru menţinerea și ridicarea acestui nivel calitativ, societatea face eforturi permanente în ceea ce priveşte achiziţionarea şi operaţionalizarea unor tehnologii de ultima oră cât şi pentru pregătirea corespunzătoare a personalului.