Despre noi

Firma noastră vine în sprijinul clienţilor sai cu servicii profesionale DDD (Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție), efectuate într-o manieră cât mai eficientă dar și avantajoasă, pentru garantarea satisfacţiei acestora. Executăm servicii DDD într-o varietate de spații, de la unităţi alimentare și medical-sanitare la instituţii publice, clădiri de birouri, locuinţe, depozite și magazii, spații deschise sau chiar în subteran. Companía noastră va oferă o largă gama de servicii, incluzând tratamente fitosanitare, curăţenie profesională în birouri și locuinţe, servicii de ignifugare și curăţarea apăratelor de aer condiţionat.

Oferim servicii profesionale care se ridica la cele mai înalte aşteptări, corespunzând normelor ISO și standardelor europene, având o experienţa de peste 20 ani în domeniu din care rezulta o calitate și eficienta ridicată a serviciilor oferite.

Procedeele de lucru și substanţele folosite sunt avizate la nivel European și aliniate standardelor internaţionale iar lucrările sunt executate de operatori avizaţi DDD, cu o vastă experienţă în domeniu, fiind autorizaţi de Inspectoratul de Politie Sanitara și Medicina Preventiva. Dispunem de mijloace tehnice de ultima generaţie și substanţe care permit desfăşurarea activităţii fără ă vă crea neplăceri sau disconfort.

Echipa noastră este dotată cu o flota auto de peste 20 de autoutilitare și autoturisme echipate specific și pregătite să intervină în cel mai scurt timp de la sesizarea clientului.

Suntem constant preocupaţi ca personalul nostru sa respecte cu stricteţe normele de protecţie a muncii și metodologia de lucru, pentru a fi siguri ca serviciile noastre sunt în aceeaşi măsura sigure și eficiente.

ALLCHIM CO S.A. este operator înregistrat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice unde entitățile interesate pot vizualiza catalogul de descriere a serviciilor împreună cu tarifele aferente pentru instituţiile publice.

Allchim Co S.A. dispune de toate autorizațiile necesare desfășurării activităților DDD la cele mai înalte standarde, în conformitate cu legislația în vigoare.

De ce ALLCHIM CO S.A. ?

Personalul nostru atent selecționat, instruit și perfecționat, a semnat clauza de confidențialitate față de serviciile efectuate iar personalul rămâne constant pe fiecare locație în parte.

Siguranță – angajarile se fac numai dupa prezentarea cazierului si a analizelor medicale iar fiecare echipa de curatenie este permanent insotita de personal din conducerea firmei.

Profesionalism – folosim metode, substanțe de curățenie și mașini profesionale dedicate fiecarui tip de suprafață de curațat. Mașinile noastre sunt produse de marci consecrate.

Garantăm satisfacția dumneavoastră!

  Obiectivele principale ale  ALLCHIM CO S.A. 

  • Realizarea serviciilor de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare la nivel calitativ european în conformitate cu legislaţia în vigoare.
  • Satisfacerea nevoilor populaţiei, instituţiilor şi agenţilor economici.
  • Protecţia sănătăţii publice.
  • Protejarea mediului înconjurător.

  Cifra medie de afaceri a ultimilor ani

  AnulAnual RONAnual EUR
  20155 691 1201 257 900
  20163 997 295889 200
  20174 611 485989 700
  20183 425 626706 500
  20194 652 317962 400
  Media anuală4 475 569925 800